Skip to main content

Sensei Mihai Dulapciu

Numele meu este Mihai Dulapciu, am practicat si Karate Sotocan timp de 4 ani si jumatate apoi in 2001 primavara am descoperit Aikido si am luat-o de la capat simtind ca acest stil mi se potriveste mult mai bine atat din punct de vedere fizic cat si spiritual.

Initial am facut parte din clubul AEROTIN-KIAI, membru al Federatiei Romane de Aikido apoi din momentul formarii Federatiei Romane de Aikido Modern am devenit membru al Clubului Aikitenshin Dojo.

Am obtinut centura neagra un DAN in data de 27 iunie 2005 apoi la data de 01 octombrie 2005 am inceput sa predau Aikido ca instructor (atat pentru copii cat si pentru adulti) in incinta Scolii Generale nr. 157, situate in cartierul Militari str. Hanul Ancutei cu intrare din str. Valea Lunga.

La data de 16 iun 2007 am obtinut cel de-al doilea DAN, la data de 26 iun 2011 cel de-al treilea DAN, iar in luna noiembrie 2014 cel de-al patrulea DAN.

In cadrul clubului pe toata aceasta perioada s-au organizat de doua ori pe an cupe demonstrative pentru copii si cantonamente atat la munte cat si la mare.

Se organizeaza anual si cantonamente pentru adulti.

Pana in ianuarie 2010 am avut functia de vice presedinte in cadrul Clubului Aikitenshin Dojo si in cadrul Federatiei Romane de Aikido Modern.

In ianuarie 2010 am deschis propriul club AIKI RO DAC din cadrul aceleiasi Federatii unde ocup functia de presedinte.

In cadrul clubului exista doi instructori si anume: Maria Jambore si Marius Costache, ambii centura neagra 2 DAN.

Antrenamentele noastre se desfasoara de 3 ori pe saptamana:

  • pentru copii Luni si Miercuri intre 18:30 - 20 si sambata intre 11:30 - 12:30 
  • pentru adulti antrenamentele au loc Luni si Miercuri intre 20 - 21:30 si Sambata intre 10 - 11:30

De minim 4 ori pe an in cadrul Federatiei se organizeaza stagii de pregatire la care sunt prezenti si instructori din cadrul altor stiluri de arte martiale, stagii care se organizeaza gratuit, elevii fiind sfatuiti atunci cand au ocazia sa participe si la stagiile organizate de celelalte federatii de Aikido, dar fara a avea caracter de obligativitate.
Principiul federatiei si implicit al cluburilor din cadrul federatiei este de deschidere si acceptare a tuturor celorlalte federatii de Aikido.